Nyheter
Siste oppdatering av denne siden 03.03.2016

Polen i juni 2016: Hoteller melder all-time-high
Vi har måtte jobbe litt for å få plass for våre grupper til Polen i juni til fornuftig pris.  Enkelte hoteller har meldt om all-time-high og siden også flypriser har vært noe høye, antar vi denne utviklingen har kommet brått på også for noen av flyselskapene, altså for sent til å utvide kapasiteten ? 
Kanskje det skyldes at Polen regnes som er rolig hjørne i et ellers litt politisk urolig Europa?

Luksus togreise i Spania
Kanskje et alternativ til Orientekspressen?  Al Andalus er en luksus togreise i det nordlige Spania.  Man kan velge mellom ulik varighet, fra 3 til 5 dager.  Mer info: www.renfe.com/trenesturisticos/eng/alandalus.html

Keukenhof
Hollands berømte "kjøkkenhage" holder i år (2016)  åpent i tidsrommet 24. mars -16. mai.  Vi har vært der flere ganger og anbefaler et besøk for de som kan glede seg over blomstrende tulipaner og andre vårplanter.  Beste tid for et besøk er andre halvdel av april.  Også turen gjennom blomstermarkene sør for Amsterdam (Lisse) på vei til parken er en opplevelse.  Blomstrende tulipaner så langt øyet kan se.  Gartnere i parken har tipset oss som også har tulipanløk i hagen hjemme i Norge om at man skal kutte blomsten en tredel ned på stilken så snart de er på hell og så lar man resten stå i fred til månedsskiftet juni-juli da man tar opp løkene og lar de ligge over sommeren og så planter ut igjen før frosten kommer.
Og når vi først er der; få med et besøk inne på blomsterauksjonen i Alsmeer, like ved Schipol. 
Kontakt gjerne Turop for en tilbud på Blomstringstur til Holland, dette reisemålet kjenner vi godt.

The Royal Edinburgh Military Tattoo 2016
2016-sesongen er fra 5. til 27. august.
Siden første Tattoo i 1950 har mer enn 12 millioner mennesker sett forestillingen.  Kun nummererte sitteplasser i forskjellig plassering og pris.  Prisene i 2015 er fra beskjedne GBP 25 på ytterste flanke opp til hele ubeskjedne GBP 300 på Royal Gallery.  Bookingkostnader kommer i tillegg.
Vi har vært på forestillingen tidligere, og anbefaler den gjerne.  Det hele skjer under åpen himmel (ikke værforbehold, ingen forestilling har hittil noen gang blitt avlyst) og finner sted på en oppbygd arena på slottet sentralt i Edinburgh.  Man må være tidlig ute for å sikre seg billetter.  Kontakt gjerne Turop, vi skaffer billetter så lenge det er noe ledig, og vi ordner også hotell og/eller reise for de som ønsker det.

Arena di Verona sesongen 2016
I 2016 er de i gang igjen i Verona, 103 år siden de første forestillingene i 1913.  Årets sesong ( som er nr 95 i rekken) på verdens største open-air arena varer f.o.m. 24. juni t.o.m. 28. august.  Vi har vært der flere ganger og anbefaler det gjerne. 
 

Det årlige arrangementet Beethovenfest i Bonn gjennomføres i år (2016) i tidsrommet 9. september til 9. oktober.
Kontakt oss gjerne for oppdatert program. Vi skaffer billetter så lenge det er noe ledig, og vi ordner også hotell og/eller reise for de som ønsker det.

Beethovenfest 2017 er lagt til tidsrommet 8. september - 1. oktober.  Første foreløpige programslipp juni 2016.

 

 

 

 

Turop Norge AS ble stiftet i 1993 og eies 100% av
Stig Bohne som også er selskapets daglige leder.

Turop Norge AS er din spesialist på gruppereiser og betjener alle typer gruppekunder; skole- og studiegrupper, skolekorps, bedrifter, pensjonistforeninger med mer.

Vi skreddersyr deres reise!


Turop Norge AS
Husvollen 30
N-4517 Mandal  -  post@turop.no
  mail@turop.no   stig.bohne@turop.no
Tlf.: (+47) 918 64 938

Alt innhold tilhører Turop Norge AS       Web: Salit